Cookie- og privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, har du givet samtykke til, at jeg må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på hallo@trinetoemmeraas.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt.

I forbindelse med dit køb hos LifeHorse ApS/TrineToemmeraas.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

• Dit navn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter kan oplysningerne slettes. Det vil dog medføre, at du ikke kan tilgå dit/dine onlinekurser mere mere.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til mit fragtfirma, pt. GLS, med henblik på levering af dit/dine køb.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender Stripe til behandling af dine betalingsoplysninger, Simplero og E-Conomic til håndtering af dine køb. Jeg anvender MailChimp til håndtering af fornavn og e-mailadresse og Zapier til overførsel af førnævnte oplysninger fra Simplero til MailChimp.

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

LifeHorse ApS/TrineToemmeraas.dk
CVR-nr. 35025634
Strandgade 30C, 1. th
8700 Horsens
Tlf.: +4520150609
E-mail: hallo@TrineToemmeraas.dk

Du kan desuden kontakte mig, som er firmaets databeskyttelsesrådgiver, direkte på

Trine Tømmerås
Strandgade 30C, 1. th
8700 Horsens
Tlf.: +4520150609
E-mail: hallo@TrineToemmeraas.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over LifeHorse ApS’/TrineToemmeraas.dk behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Den her cookiepolitik forklarer, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem.

Du skal læse denne politik for at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, hvilke typer cookies vi bruger fx, de oplysninger, vi indsamler ved hjælp af cookies, og hvordan disse oplysninger bruges, og hvordan man kontrollerer cookie-præferencer. For yderligere information om, hvordan vi bruger, opbevarer og holder dine personlige data sikre, se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra cookiepolitik på vores websted eller slette dine cookies i din browser.

Lær mere om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler personlige data i vores privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: trinetoemmeraas.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gemme små oplysninger. Cookies gemmes på din enhed, når webstedet indlæses i din browser. Disse cookies hjælper os med at få webstedet til at fungere korrekt, gøre webstedet mere sikkert, give bedre brugeroplevelse og forstå, hvordan webstedet fungerer, og til at analysere, hvad der fungerer, og hvor det skal forbedres.

Hvordan bruger vi cookies?

Som de fleste af onlinetjenesterne bruger vores websted cookies førsteparts- og tredjepartscookies til en række formål. Cookies fra første part er for det meste nødvendigt for, at webstedet fungerer på den rigtige måde, og de indsamler ingen af ​​dine personligt identificerbare data.

Tredjepartscookies, der bruges på vores websteder, bruges hovedsageligt til at forstå, hvordan webstedet fungerer, hvordan du interagerer med vores websted, holder vores tjenester sikre, leverer reklamer, der er relevante for dig, og alt i alt giver dig en bedre og forbedret brugeroplevelse og hjælp til at fremskynde dine fremtidige interaktioner med vores websted.

Hvilke typer cookies bruger vi?

Vigtigt: Nogle cookies er vigtige for at du kan opleve den fulde funktionalitet på vores websted. De giver os mulighed for at opretholde brugersessioner og forhindre eventuelle sikkerhedstrusler. De indsamler eller gemmer ingen personlige oplysninger. For eksempel giver disse cookies dig mulighed for at logge ind på din konto og tilføje produkter til din kurv og kasse sikkert.

Statistik: Disse cookies gemmer information som antallet af besøgende på webstedet, antallet af unikke besøgende, hvilke sider på webstedet der er besøgt, kilden til besøget osv. Disse data hjælper os med at forstå og analysere, hvor godt webstedet fungerer og hvor det skal forbedres.

Marketing: Vores hjemmeside viser annoncer. Disse cookies bruges til at personalisere de annoncer, vi viser dig, så de er meningsfulde for dig. Disse cookies hjælper os også med at holde styr på effektiviteten af ​​disse annoncekampagner.

Oplysninger, der er gemt i disse cookies, kan også bruges af tredjepart-annonceudbydere til at vise dig annoncer på andre websteder i browseren.

Funktionel: Dette er cookies, der hjælper visse ikke-væsentlige funktioner på vores websted. Disse funktioner inkluderer indlejring af indhold som videoer eller deling af indhold på webstedet på sociale medieplatforme.

Præferencer: Disse cookies hjælper os med at gemme dine indstillinger og browsepræferencer som sprogpræferencer, så du får en bedre og effektiv oplevelse ved fremtidige besøg på webstedet.

CookieTypeVarighedBeskrivelse
FacebookTredjeparts180 dageAnvendes til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
GDPR Cookie ConsentVedvarendeInformation om at vi bruger cookies, hvad en cookie er og hvordan du forholder dig til det.
Google AdwordsTredjepartsAnvendes til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
Google AnalyticsTredjeparts26 mdrTracker brugeradfærd på websitet.
SleeknoteTrediepartIndsamling og overførsel af e-mailadresser til MailChimp.
W3 Total CacheVedvarendeW3 Total Cache forbedrer din brugeroplevelse på trinetoemmeraas.dk ved at øge webstedets ydeevne, reducere belastningstider via funktioner som integration af indholdsleveringsnetværk.
Wordfence Security – Firewall & Malware ScanVedvarendeIdentificerer og blokerer ondsindet trafik. Integreret malware-scanner blokerer forespørgsler, der indeholder ondsindet kode eller indhold.

Hvordan kan jeg kontrollere cookie-præferencer?

Hvis du beslutter dig for at ændre dine præferencer senere gennem din browsing-session, kan du klikke på fanen “Cookiepolitik” her på siden. Dette viser meddelelsen om samtykke igen, så du kan ændre dine præferencer eller trække dit samtykke helt tilbage.

Derudover tilbyder forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere / slette cookies. Besøg wikipedia.org, www.allaboutcookies.org for at finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies.