TrineToemmeraas.dk logo
Mailchimp

Mailchimp appointments

Dit online boookingsystem i Mailchimp.

Forskellige typer aftaler

Når du opretter en ny ydelse i Mailchimp, kan du vælge mellem 1 til 1 eller gruppe-arrangement, alt an på, hvad du har behov for.
Aftalerne giver dig mulighed for at tilbyde tjenester såsom workshops, kurser, møder eller lignende.
Til hver ydelse, kan du tilføje en beskrivelse, adresse, pris og hvor mange pladser der er tilgængelige, så du kan tilbyde fleksible aftaler til dine kunder.

Planlæg og administrer dine aftaler

Når du har oprettet en ny ydelse, bliver den automatisk tilføjet din liste af ydelser, som du kan dele med dine potentielle kunder eller linke til, fra dit website.
Derudover er der indbyggede notifikations-e-mails, der gør det nemt at administrere aftalerne du har med dine kunder, efter de har booket ved hjælp af Mailchimps planlægningsværktøj.
Du kan også vælge om det er fysisk opmøde eller om det foregår online, og tilføje adressen aftalen foregår på, eller indsætte link til onlineaftalen.
For at du ikke skal blive booket på alle tider af døgnet, angiver du hvilke dage og hvilket tidsrum du er tilgængelig, og du kan selvfølgelig integrere Mailchimp med din kalender, så Mailchimp tager højde for de aftaler du har lagt ind i din kalender. På den måde, vil du ikke opleve dobbelt-bookinger.
Dine kunder kan selvfølgelig tilføje deres booking til deres kalendere, så den ikke bliver glemt, og du kan sende e-mails- og sms-remindere, for at huske dem på aftalen.

– Og du kan kombinere dit online booking-system med resten af din markedsføring.

Redigering og sletning af aftaler

Dine kunder kan selv gå ind og ændre deres bookinger efter behov, og også slette dem, hvis de alligevel ikke kan på det tidspunkt.
Og det samme kan du selvfølgelig gøre inde i Mailchimp, hvor de viser en overskuelig oversigt over de ydelser du tilbyder og de aftaler der er booket.

Oversigt over dine onlinebookings

Inde i Mailchimp, har du en meget overskuelig oversigt over de planlagte aftaler og de aftaler der er gennemført, så du kan se hvor meget du har at lave. Når du har integreret Mailchimp med din kalender, kan du selvfølgelig også se aftalerne i din kalender.

Oversigt over dine serviceydelser

Lige som der er en meget overskuelig oversigt over dine aftaler i Mailchimp, er der også en oversigt over dine serviceydelser. Her kan du nemt oprette nye serviceydelser, redigere dem du allerede har, slette eller 'slukke' for dine serviceydelser, hvis en af dem ikke skal være online i en periode.
Trine Tømmerås - Din teknikekspert

Trine her

Ved at klikke på nedenstående knap, kan du få min hjælp til Mailchimp, Simplero, WordPress, hosting eller anden teknik.
Du kan også finde mine onlinekurser og workshops oppe i menuen under 'Kurser'.
crossmenuarrow-right