TrineToemmeraas.dk logo

Mailchimp

Mailchimp nyhedsbrev

Her kan du tage et eller flere kurser i Mailchimp.

Uden hverken at være tekniknørd, eller have et stort markedsføringsbudget.
Mand der arbejder i Mailchimp

Vil du gerne sende nyhedsbreve med Mailchimp, er du kommet til det helt rigtige sted

Uanset om du lige er begyndt, eller om du allerede er en professionel e-mailmarketer, har Mailchimps brugervenlige e-mail editor de værktøjer, du har brug for til at sende top lækre nyhedsbreve.

Vil du gerne sende nyhedsbreve med Mailchimp, er du kommet til det helt rigtige sted

Mailchimps drag and drop editor
Du kan benytte en af Mailchimps færdige skabeloner eller deres drag-and-drop-editor. Ligemeget hvad, gør Mailchimp det let for dig, at oprette professionelle e-mails til dine kampagner.

Content studio

Når du uploader billeder og filer til Mailchimp, bliver de automatisk gemt i 'Content studio'.

Det gør, at du nemt kan genbruge dit materiale, spare tid og du kan altid finde det, du har brug for til dine kampagner.
Mailchimp content studio
© Mailchimp

Automation | Autoresponder | Customer journey

Mailchimp gør det super nemt for dig, at opbygge relationer, så du altid kan nå den rigtige person på det rigtige tidspunkt ved hjælp af automations.
Sådan når du folk på det rigtige tidspunkt med customer journeys
© Mailchimp

Realtidsanalyse

Du kan til enhver tid holde styr på dine kampagner, for lynhurtigt at finde ud af, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Det gør, at du kan tage smarte beslutninger for din fremtidige markedsføring.
Realtidsanalyse i Mailchimp
© Mailchimp

Transaktionelle e-mails

I Mailchimp kan du sætte transaktionelle e-mails op til at køre automatisk.
Det kan være ordrebekræftelse, end hurtige, personlige transaktionsmails som ordrebekræftelser ved hjælp af API eller SMTP, lige når dine kunder har brug for dem.

En transaktioner e-mail, er en e-mail der sendes til en individuel modtager efter en kommerciel transaktion eller specifik handling udført af den pågældende person. Det kan være fx. et køb i din webshop (som er integreret med Mailchimp) eller en anmodning om nulstilling af adgangskode.
Transaktionelle e-mails i Mailchimp
© Mailchimp

Skab en relation til dine kunder

Du kan skabe en god relation til dine kunder og samtidig skabe vækst i din virksomhed ved at automatisere dele af din e-mailmarkedsføring.

I Mailchimp kan du nemt oprette en eller flere automations med en eller flere e-mails, og du kan endda oprette skalerbare, tilpasningsdygtige kunderejser, der når din kunde, når de forventer at høre fra dig.

Lær mere om dine kontakter

Ved at kigge på dine 'reports' på hver af dine kampagner i Mailchimp, kan du lære mere om, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, når du sender kampagner.

Du kan se hvor mange der har åbnet, klikket, hvor i din e-mail de har klikket, hvor mange der har afmeldt, hvor mange e-mails der har bouncet og rigtig meget mere.

Mailchimp gør dine data fordøjelige, så det er nemt at overvåge tendenser, spore ydeevne og oprette bedre kampagner, mens du er i gang.

Mailchimp kan så meget mere

Det her, er bare nogle af de ting som Mailchimp nyhedsbreve kan gøre for dig.

Mailchimp er en all‑in‑one marketing platform, hvor du bl.a. kan oprette landingssider, annoncer, planlægge opslag til sociale medier.
Trine Tømmerås - Din teknikekspert

Trine her

Ved at klikke på nedenstående knap, kan du få min hjælp til Mailchimp, Simplero, WordPress, hosting eller anden teknik.
Du kan også finde mine onlinekurser og workshops oppe i menuen under 'Kurser'.
crossmenuarrow-right