Mailchimp på dansk

Her kan du lære at bruge Mailchimp på dansk – og på forskellige måder

Kurser og workshops i Mailchimp på dansk

Ønsker du at lære Mailchimp live på dansk, afholder jeg live kurser og workshops på alle niveauer.

Det kan være rart at få det forklaret på dansk, men også på en måde der gør, at alle kan forstå hvad der skal gøres og hvorfor.

Kurser og workshops bliver typisk afholdt over 1-2 dage, hvor du får forklaret hvordan de forskellige funktioner i Mailchimp virker og du får selv prøvet af, hvordan du sætter det op på din Mailchimp- konto.

Onlinekurser i Mailchimp

Du kan også lære at bruge Mailchimp via onlinekurser. Du kan faktisk være i gang allerede om 5 minutter.

Er du helt eller næsten nybegynder, kan du vælge ‘Mailchimp Basic’ som er et begynderkursus hvor jeg starter med, hvordan du opretter din Mailchimp-konto og afslutter med, at sende dit føreste nyhedsbrev.

Er du lettere øvet, kan du vælge ‘Mailchimp Plus’ som er til dig der gerne vil i gang med segmentering, autorespondere, holder din liste super ‘trimmet’, og ikke gider betale for meget for dit Mailchimp-abonnement.
Vælger du at lære Mailchimp på dansk via et onlinekursus, får du adgang til en online-platform med et eget login, hvor du kan se videoerne igen og igen. Videoerne er korte og konkrete, hvor du kan se hvad jeg gør i Mailchimp, samtidig med at jeg forklarer hvad jeg gør og hvorfor.

Smart, ik’?

Workshop i Mailchimp

Workshop i Mailchimp, er en dag hvor jeg viser dig de mest gængse funktioner i Mailchimp og bagefter har du mulighed for, at arbejde med de ting du har aller mest behov for, OG få min hjælp til, at komme i mål.

Og når vi er ved mål ...

Målet med dagen er, at du skal blive fortrolig med de systemer du bruger, sådan at du ikke er afhængig af at betale dig fra at få det sat op.
Her under, finder du de forskellige kurser og workshoppen på dansk.
Pil ned

magnifiercrossmenu