Trine Tømmerås logo

[Video]: Sådan overfører du dine kunders e-mailadresser fra Simplero til Mailchimp

Sælger du dine produkter i Simplero og bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve?

Så vil jeg vise dig, hvordan du nemt kan overføre dine købende kunders navn og e-mailadresse fra Simplero, via online-værktøjet Zapier og ikke kun på din liste i Mailchimp, men direkte ind i en gruppe.

På den måde, kan du se hvilke(t) produkt(er) kunderne har købt inde i Mailchimp. Det gør, at du kan optimere din e-mailmarkedsføring ved at blive endnu mere relevant med hvad du sender til dine kontakter. Du kan udelukke dem der allerede har købt det produkt du kører kampagne på lige nu, og du kan målrette en kampagne på mersalg, service, upgrade, eller lignende til dem der allerede har købt det her produkt eller ydelse.

Og ja, de kan sagtens være i flere grupper og/eller tags ad gangen.

Det her er en step for step guide, så du skal ikke panikke, hvis du ikke er fortrolig med teknikken eller ikke ved, hvad Zapier er.

Se den her. [15 min]
OBS: Ved at vælge ovenstående løsning, kan du risikere at overføre læsere til MailChimp, der ikke er tilmeldt dit nyhedsbrev.
Edit: Det løser du ved at tænde for double opt ind i Zapier og MailChimp.

Det her, er et ældre indlæg, så der er sket lidt siden videoen blev optaget

Du kan selvfølgelig også benytte dig af tags (i Mailchimp) i forbindelse med overførsel af e-mailadresser fra Simplero til Mailchimp. 
Processen i Zapier ser måske en lille smule anderledes ud, men princippet er det samme.

Og jeg kan varmt anbefale dig, at udforske hvad Zapier ellers kan hjælpe dig med at automatisere. – Det værktøj kan rigtig mange ting, og hvem vil ikke gerne automatisere så meget som muligt?
crossmenu