TrineToemmeraas.dk logo

E-mailmarkedsføring

Sådan fik Ann Sofie over 10.000 nye læsere på hendes nyhedsbrev

På små 3 uger.

Ann Sofie fra deltog på min workshop i Mailchimp i København d. 8. november, og tirsdag formiddag ugen efter, åbnede hun for tilmeldingen til hendes "Gratis Online Yoga Yulekalender" (ja, med 'Y').
Yogi Ann Sofie Bækgaard

I bytte for deres e-mailadresse fik de

Fra 1. - 24. december underviser hun 5-10 minutters yoga, live (og mulighed for replay) i hendes lukkede Yoga Yulekalender Facebook-gruppe.

Sådan gjorde hun det

Hun oprettet en begivenhed på Facebook med link til en landingsside, hvor deltagerne kunne tilmelde sig, og derefter fik de automatisk tilsendt en mail med linket til den lukkede gruppe, hvor det hele foregik.

Det skete der

Hun oprettet en begivenhed på Facebook med link til en landingsside, hvor deltagerne kunne tilmelde sig, og derefter fik de automatisk tilsendt en mail med linket til den lukkede gruppe, hvor det hele foregik.

I det her tilfælde, gav Facebooks algoritmer givet Ann Sofie medvind.

Da der var mange, der viste interesse, gav det hende et helt fantastisk organisk reach (koster gratis).

Resultaterne – indtil videre ...

I skrivende stund, har 7.089 trykket på 'Deltager' på begivenheden, 15.154 har trykket på 'Interesseret' og 10.447 personer har tilmeldt sig julekalenderen med deres e-mailadresse, og dermed fået adgang til den lukkede gruppe.

Jeg skal hilse fra Ann Sofie og sige, at hun er ret glad for, at hun har bedt om deres e-mailadresser i år. Sidste år blev alle lukket ind, uden at aflevere noget som helst.

Den fejl begår hun ikke igen

Idéen havde Ann Sofie med hjemmefra, og på workshoppen, fik hun lavet setup'et i Mailchimp.

Helt selv.

Det eneste jeg gjorde, var at vise Ann Sofie og de andre deltagere de vigtigste ting, de har brug for at vide, for at sætte deres e-mailmarkedsføring op selv.

Og som Ann Sofie siger i videoen her, 'er det faktisk ikke så svært'.
Er du, lige som Ann Sofie, udfordret på det tekniske bag din e-mailmarkedsføring, så kan du tilmelde dig den næste workshop her, eller tag et onlinekursus.
Tag mig til workshoppen ➔
Trine Tømmerås - Din teknikekspert

Trine her

Ved at klikke på nedenstående knap, kan du få min hjælp til Mailchimp, Simplero, WordPress, hosting eller anden teknik.
Du kan også finde mine onlinekurser og workshops oppe i menuen under 'Kurser'.
crossmenuarrow-right