TrineToemmeraas.dk logo
Her finder du information om Simplero

Simplero

Simplero er en onlinekursus-platform, som gør det nemt for dig, at sælge dine kurser online.

Se hvordan Simplero giver dig alle de værktøjer, du har brug for, til at opbygge dit helt eget onlineunivers, uden at være tekniknørd eller have et kæmpe budget.

Onlinekursus-platformen Simplero

Simplero App
Simplero er en onlinekursus-platform, der gør det nemt for dig, at sælge dine onlinekurser. Når dine kunder køber et onlinekursus, får de automatisk adgang til det materiale de har købt, så de kan gå i gang med det samme. Simplero sender også en faktura til kunden, så du ikke skal bruge tid på det.
Simplero har styr på 'maskinrummet', så du kan koncentrere dig om at sælge dine kurser.
Men Simplero kan SÅ meget mere.
Du kan sælge adgang til videoer, e-bøger, virtuelle begivenheder, offline begivenheder, lydfiler og enhver anden form for indhold.

Adgangskodebeskyttede medlemssider er standard, og adgangen håndteres automatisk, så alle får adgang til det, de skal, og intet andet.

Simplero kan håndtere abonnementer

Har du en forretning hvor du sælger abonnementer på en ydelse, så kan du nemt bruge Simplero til formålet. Når det først er sat op, skal du ikke bruge mere tid på det. Simplero giver dig besked, hvis en kundes betaling ikke er gået igennem og du kan også vælge, at Simplero skal fjerne adgangen til det materiale de har adgang til, hvis du ønsker det.

– Det er bare nogle få ting Simplero kan, når det gælder abonnementer.

Brug Simplero til at sende nyhedsbreve

Du kan både sende helt almindelige nyhedsbreve og du kan sætte automations (både helt simple og mere avancerede) op i Simplero. Og du kan selvfølgelig også sende mails til kunder der har købt helt specifikke produkter.

Design dit website i Simplero

Du kan også sætte dit website op i Simplero, så du ikke skal bruge flere platforme til din markedsføring og forretning.
Det gør du, ved hjælp af en intuitiv website builder, der indeholder færdigbyggede elementer som du kan bruge på forskellige måder og tilpasse det look du gerne vil have.
Men du behøver ikke nødvendigvis sætte et helt website op, hvis det eneste du har brug for, er en landingsside. Det kan Simplero nemlig også.
Prøv Simplero gratis
Du kan prøve Simplero gratis i 14 dage, og se om det er noget for dig. Er du ikke selv en haj til det tekniske, kan du benytte dig af deres færdige skabeloner, du kan hyre Simplero til at hjælpe dig, eller så kan jeg hjælpe dig.

Det er op til dig.
Trine Tømmerås - Din teknikekspert

Trine her

Ved at klikke på nedenstående knap, kan du få min hjælp til Mailchimp, Simplero, WordPress, hosting eller anden teknik.
Du kan også finde mine onlinekurser og workshops oppe i menuen under 'Kurser'.
crossmenuarrow-right