Trine Tømmerås logo

TOP 20 Mest populære Marketing Automation Software

Marketing automation-software er mere end bare e-mail-automatisering.

Med funktioner som kampagnesporing, lead-styring og mange andre muligheder, for at optimere, strømline og organisere arbejdsgang, vil flere og flere virksomheder have automatiseret deres e-mailmarkedsføring og andre dele af deres digitale markedsføringsindsats.

Har du endnu ikke har valgt et system til din e-mailmarkedsføring, så vil jeg anbefale at kigge på, hvilke funktioner du har brug for (også i fremtiden), hvad der giver bedst mening økonomisk og et system som ikke er for svært, i forhold til dine digitale færdigheder.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker hjælp til at finde et system som passer til dine behov.

Capterra er en amerikansk virksomhed, så der er desværre ikke nogen danske software-udbydere med i undersøgelsen.

Nedenfor er et snapshot af de mest populære løsninger, målt ved kunder, brugere og social tilstedeværelse.

Først, baseret på markeds score:

Top Marketing Automation Software

Antal kunder og brugere er oplyst af virksomhederne i denne rapport. Capterra reviderer dem ikke, men bruger tredjepartsdata til både at udfordre tvivlsomme numre og til at foretage et skøn for virksomheder, der ikke leverer data. Du kan læse på deres blog, for yderligere indsigt i deres forskning og metodologi. Rangeringer og længder af søjlesegment bestemmes ved anvendelse af et vægtet scoringssystem, der tildeler point for samlede målinger (f.eks. det samlede antal kunder) og rangerer inden for et datasæt (f.eks. Rangeret nr 1 i antal kunder).

Hvilken e-mailmarketing-software er din favorit og hvorfor?
crossmenu