TrineToemmeraas.dk logo

Mailchimp

Ann Sofie har været på workshop i Mailchimp

Her fortæller hun, hvad hun fik ud af dagen.
Sofie er yogalærer og underviser i yoga, både online og live, i hendes studio i Søborg.

Inden hun kom med på workshop indså hun, at hun slet ikke fik udnyttet potentialet i Mailchimp, kom til at bruge alt for meget tid på det, når hun først var i gang og havde ikke automatiseret noget som helst.
Workshoppen var en kæmpe øjenåbner, fordi der var så mange små ting hun kunne ændre i hendes setup eller måde at arbejde på i Mailchimp, som skabte en kæmpe forskel i hverdagen.
Nu sælger hun de aller fleste kurser og forløb vha. e-mailmarkedsføring, kombineret med sociale medier.
Den samme forskel kan du også få, ved enten at deltage på en workshop eller ved at tage et onlinekursus. Det vigtigste er, at du ved, hvordan du sætter din Mailchimp-konto op, så arbejdsprocesserne i Mailchimp bliver så nemme som muligt i hverdagen. Og at du kender de funktioner, der gør, at du får mest mulig ud af din e-mailmarkedsføring.
Når du har en Mailchimp-konto der er sat helt rigtig op og du kender funktionerne ordentlig, bruger du ikke unødig tid på processer som tidligere har været lange og besværlige.
Og en ting er, at spare tid på teknikken, men noget helt andet, og undervurderet er, at du ikke bliver så mentalt drænet, når du ved hvordan tingene fungerer.

Din e-mailmarkedsføring er vigtig

E-mailmarkedsføring er, by far, den markedsføringsmetode der er mest rentabel. For hver krone du investerer i e-mailmarkedsføring, får du 44 tilbage. Til sammenligning, ligger SEO som nr. 2 på listen, som har en ROI (return on investment) på 22.
Trine Tømmerås - Din teknikekspert

Trine her

Ved at klikke på nedenstående knap, kan du få min hjælp til Mailchimp, Simplero, WordPress, hosting eller anden teknik.
Du kan også finde mine onlinekurser og workshops oppe i menuen under 'Kurser'.
magnifiercrossmenuarrow-right