TrineToemmeraas.dk logo
Trine Tømmerås - din tekniknørd
Officielt Certificeret

Mailchimp Partner

Jeg har taget Mailchimps certificerings-kurser og efterfølgende tests, for at blive Officielt Certificeret Mailchimp Partner.
Inuit Mailchimp partner logo

Hvad betyder det for dig?

Mailchimp er en alt-i-en markedsføringsplatform for virksomheder i vækst. Mailchimp-partnere er et globalt netværk af marketing-professionelle, der hjælper virksomheder med at starte, og blive rigtig gode til e-mailmarkedsføring.

At være Certificeret Mailchimp Partner, er Mailchimp's officielle godkendelsesstempel, som gør, at du er i gode hænder med en professionel.

Et kriterie for at blive accepteret som Mailchimp-partner og opretholde partnerstatus, er igangværende certificeringskurser for at sikre et højt niveau af færdigheder, på tværs af Mailchimp-platformen.

Officielt Certificeret
Mailchimp Partner

Certificeringskurser
Certificeringskurser sikrer et højt niveau af færdigheder, på tværs af Mailchimp-platformen.
Beta-test
Jeg får tit adgang til at se kommende 
produktudgivelser, og beta-test for nye funktioner. Det giver mig mulighed for, hurtigt at implementere nye funktioner for dig.
Premium support
Ved at være Mailchimp-Partner har jeg adgang til premium support, hvilket også betyder hurtigere support til dig som kunde.

Der er rigtig mange fordele

Ved at være Mailchimp-Partner har jeg adgang til premium support, hvilket også betyder hurtigere support til dig som kunde.

Som Mailchimp-Partner, får jeg tit adgang til at se kommende produktudgivelser, før de bliver lanceret og Mailchimp-partnere kan blive tilbudt en chance for at deltage i beta-test for nye funktioner og produkter med tidlige træningsmuligheder.

At være en del af det fællesskab af partnere giver mig mulighed for, at udnytte et bredere netværk af marketingeksperter for at dele information, samarbejde og udvide min ekspertise - hvilket gavner dig som kunde.
Mailchimp AcademyBadge - Marketing
Mailchimp AcademyBadge - Foundations
Mailchimp AcademyBadge - Automations
Intuit Mailchimp partner logo
magnifiercrossmenuarrow-right