Handels-, og leveringsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af MarketingWise / Trine Tømmerås, Strandgade 30C, 1. th, 8700 Horsens, CVR-nr. 32812988.

Kontakt
E-mail: hallo [at] trinetoemmeraas.dk

Priser
TrineToemmeraas.dk henvender sig til erhvervslivet, hvorfor alle priser er angivet i DKK eks. moms.

Skal jeg komme til møde hos dig/jer, starter timetaksten når jeg rejser hjemmefra, og du/I bliver faktureret efter statens takster for kilometerpenge.

Betaling
Du kan betale med MobilePay, VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, American Express, JBC og UnionPay.
Du modtager en faktura på e-mail til email-adresse du har oplyst.
Når du betaler foregår det via en krypteret forbindelse, der er godkendt af PBS, så ingen har adgang til dit kortnummer, udløbsdato eller kontrolciffer.

Databehandling
De oplysninger du giver mig, bliver udelukkende benyttet til at med det formål, at kunne levere dine varer til dig, og give dig info om worshops, kurser, ol. Jeg videregiver dem ikke til trediepart.

Køber du et digitalt produkt, leveres det straks købet, via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som du har indtastet i forbindelse med købet.

Rettigheder
MarketingWise / Trine Tømmerås ejer alle rettigheder til workshops, kurser og digitale produkter du køber på TrineToemmeraas.dk.

Alle produkter er personlige, og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det væk, eller distribuere produktet til 3. person.

Kurser & workshops
Ved framelding mindre end 1 måned inden afholdelse, kræves 50% i gebyr. Ved framelding mindre end 14 dage før afholdelse, gives der ingen refusion.
Du kan overdrage din plads til en anden, hvis du aftaler det med mig inden.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

Returret
Du har 14 dages returret. Fortryder du dit køb inden 14 dage, så kan du kontakte mig på hallo [at] trinetoemmeraas.dk og du vil få alle pengene tilbage.
Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkelig, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Aflysning
Jeg forbeholder mig retten til at aflyse workshops, og kurser ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning, vil der være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

Ændringer
MarketingWise / Trine Tømmerås kan til enhver tid ændre handelsbetingelserne, og ændringerne træder i kraft i det øjeblik de ændres.

Lov og værneting
Evt. uoverensstemmelser mellem kontraktens parter skal bedømmes ved danske domstole, alternativt
en voldgiftsret i Danmark.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller ydelse som du har købt hos MarketingWise / Trine Tømmerås kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er specielt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives her – http://ec.europa.eu/consumers/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mailadresse: hallo [at] trinetoemmeraas.dk.

Ophavsret
Den helt korte version: Det er forbudt at kopiere noget som helst fra www.TrineToemmeraas.dk
Den lange version finder du her.

Cookie- og privatlivspolitik

Scroll til toppen