TrineToemmeraas.dk logo

Det siger kunderne om at arbejde sammen med mig

Overvejer du at investere i et kursus, få min hjælp med Mailchimp, Simplero, WordPress, [indsæt hvad du gerne vil have hjælp til], og vil du gerne høre hvad mine kunder siger? Læs med her.
Tandlæge Regitze Præstegaard

Alt er muligt at anvende med det samme.

Hvis man ikke kommer i gang er det bestemt ikke Trines fejl. Trine forklarer roligt og uddybende og er bevidst om ikke er at være for hurtig. Hun er grundig og følger godt op. Jeg har nu et vældigt godt overblik over Mailchimp, systemets funktioner og muligheder.

Jeg fik mange AHA oplevelser og mit overblik er nu meget meget bedre og jeg er blevet langt mere tryg i brugen af Mailchimp.
Regitze Præstegaard
Tandlæge hos biomimetic-smiles.com

Jeg er vild med Trines no-bullshit tilgang til onlineformen.

Det kræver minimal tidsmæssig indsats - sparer oceaner af tid... og er på magisk vis samtidig pædagogisk. Investeringen kommer igen SÅ mange gange. Hvis min arbejdstid og de konsulenter jeg hyrer ind til løsningen, af de opgaver kurset besvarer tælles sammen, så er mit gæt et ROI på 1000% Jeg kan anbefale Trines kurser til alle der bruger Mailchimp, og som godt ved, at det kan så meget mere end det du bruger det til.

Og så til dem, der som mig, har andet at bruge livet på end tekniske problemer.
Henrik Leslye
Erhvervspsykolog, henrikleslye.dk
Erhvervspsykolog Henrik Leslye
Henrik Spandet-Møller

Alle pengene værd!

Jeg var skeptisk ved at outsource etableringen af mit nye Simplero site til en jeg ikke kendte, men min værste frygt blev i den grad gjort til skamme.

Jeg har undgået en masse frustration, og jeg har følt mig meget tryg ved at have Trine med ind over til at tage ansvaret for alt det tekniske og “maskinrummet”.

Jeg var aldrig kommet så langt med- og så hurtigt i mål med mit Simplero site, hvis jeg ikke havde hyret Trine.
Henrik Spandet
CEO hos getorganized.training

Trines videoer forklarer, på en måde så alle kan være med.

Trines erfaring med e-mailmarketing, gør at hun rammer præcis de funktioner som er vigtige for at firmaer kan få glæde af deres nyhedsbreve. Selvom jeg har brugt MailChimp i flere år, var der nyt i Trines online kursus, som jeg ikke viste noget om i forvejen. Trines videoer forklarer, på en måde så alle kan være med.
Erik Aalund
Foderpusher, Gilpa.dk
Erik Aalund
Nikolaj Sørensen

Kemi, forståelse og dialog

Kemi, forståelse og dialog var vores invendinger som blev gjort til skamme ved første møde. Jeg er aller mest glad for helheden på vores hjemmeside som lever op til den afstemning og plan som blev lagt på de indledende møder. Det aller mest fantastiske med det nystartede samarbejde, var forståelsen for vigtigheden af at hjemmesiden hastede.

Alt overskyggende er en øget synlighed sammenholdt med vi nu får mulighed for at markedsføre og brande os i et større omfang.
Jeg kan anbefale virksomheder som måtte stå i samme behov som vi, med ønsket om en ny flot hjemmeside.
Nikolaj Sørensen
CEO hos Velosit Danmark ApS
crossmenuarrow-right