Kontakt mig

Har du spørgsmål inden du køber?

Udfyld kontaktskemaet, eller send en mail, og jeg lover jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Trine Tømmerås – din tekniknørd

Kontakt mig

Har du spørgsmål inden du køber?

Udfyld kontaktskemaet, eller send en mail, og jeg lover jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Trine Tømmerås – din tekniknørd

TrineToemmeraas.dk ApS

E-mail: hallo@trinetoemmeraas.dk
Det er mig der er Mailchimp-eksperten.
Jeg hjælper dig som gerne vil lære at bruge Mailchimp eller dig som vil blive endnu bedre til det.
Derudover underviser jeg i Sleeknote, Simplero og WordPress.
Og så er det mig der svarer på dine beskeder/e-mails.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

E-mailmarkedsføring
Jeg holder live workshops og kurser i Mailchimp (på dansk – evt også på norsk), hvor du kan lære at bruge Mailchimp og sætte din e-mailmarkedsføring op.
Her på siden, finder du 2 onlinekurser i Mailchimp (på dansk – de bliver også oversat til norsk), hvor det ene er et begynderkursus, hvor jeg guider dig igennem fra du opretter din Mailchimp-konto, til du kan sende dit aller første nyhedsbrev.
Det andet onlinekursus er opfølgeren, hvor du bl.a. lærer at optimere din e-mailmarkedsføring ved hjælp af segmenter, autorespondere, personalisering af dine nyhedsbreve og meget mere.
Videoerne er korte og konkrete, du kan se dem i ro og mag derhjemme, og se dem alle de gange du har lyst. – De er dine, til evig eje.
Ønsker du ikke selv at sætte din e-mailmarkedsføring op, kan du hyre mig til at gøre det for dig. Du kan købe klippekort, hvor du løbende kan sende mig små og store opgaver, som du har brug for hjælp til. – Ikke noget med påbegyndte time.
Jeg har også sat nogen produktpakker op, til fast pris, sådan at du kan købe opsætning af din Mailchimp-konto, opsætning af en autoresponder, en listevask (hvor jeg fjerner inaktive læsere fra din liste) og fusionering af dine lister, så du får et bedre overblik, undgår fejl og sikrer dig, at du ikke betaler for meget for dit Mailchimp-abonnement.
Det jeg ikke kan hjælpe dig med er, at skrive dine nyhedsbreve.
Når du køber en af ovenstående pakker, får du en e-mail hvor jeg bl.a. forklarer dig hvordan du inviterer mig som bruger til din Mailchimp-konto. Du må IKKE sende dit login til mig. Hverken her på siden eller på e-mail.
Jeg har også arbejdet rigtig meget med Campaign Monitor (bl.a. for e-mailmarketing-eksperten Christina Klitsgaard), så har du brug for hjælp med din e-mailmarkedsføring og bruger Campaign Monitor, kan jeg også hjælpe dig med det.
WordPress
Ønsker du at få lavet et nyt website eller ønsker du at lave større eller mindre ændringer på det WordPress-website du allerede har, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har arbejdet med WordPress i endnu længere tid en e-mailmarkedsføring og har derfor lang erfaring, der kommer dig tilgode.
At betale en udvikler for at lave større eller mindre rettelser, kan blive en dyr affære, selvom det (måske) er ret simple ting du vil have ændret eller rettet.
Du kan lære det selv eller jeg kan gøre det for dig. Det er op til dig.
Simplero
Sælger du digitale (live workshops, kurser, onlineforløb og andre) produkter i Simplero, eller ønsker du at komme i gang med at sælge via Simplero, så kan jeg også hjælpe dig med det.
Mange af mine kunder sælger deres produkter via Simplero og det sparer dem tit for tid, penge og frustrationer ved at overlade køb, hosting og administration af deres produkter til Simplero. Teknikken må bare ikke stå i vejen, mellem dig og onlinesalg.
Du kan faktisk komme (lyn) hurtigt i gang, ved at købe Simplero-pakken.
Til andre opgaver vedr. Simplero, vil jeg anbefale at købe et klippekort der passer til dit behov.
Sleeknote
Med Sleeknote kan du samle e-mailadresser, øge dit salg, guide de besøgende på dit website og vejlede dine kunder – og på rigtig mange forskellige måder. Jeg hjælper dig med at sætte det op, time og tilrettelægge ifm kampagner og foreslå de bedste løsninger til din forretning.
Scroll til toppen