TrineToemmeraas.dk logo
Om

Ophavsret

Ophavsret

Er det smart at kopiere andre?

Det korte, kortekonkrete svar er: Nej.

Det lange, mere detaljerede svar:

Ud over du bliver faktureret for uretmæssig brug af mit indhold, så vil søgemaskinerne straffe dig for duplicate content.

Det sker helt automatisk, og du kan også risikere at blive blacklistet af søgemaskinerne (Google, Yahoo, Bing, etc) - det vil sige, at jeg ikke er den eneste der holder øje med at du kopierer mit (og andres) indhold.

Bliver du blacklistet, vil du ikke dukke op i søgemaskinerne.

Du bedes derfor respektere, at tekst, billeder, videoer og alt andet indhold på TrineToemmeraas.dk er ejet af undertegnede, og må ikke kopieres.

Jeg kan se, HVORNÅR noget kopieres (dato og tidspunkt), jeg kan se HVAD der kopieres (helt ned til hvor mange tegn og hvor mange ord), OG jeg kan se, HVILKEN SIDE det sættes ind på.

- Ja, selv inden det bliver offentliggjort på sitet, og selvom det ligger bag et login.
Hvis du alligevel vælger at misbruge noget af mit materiale, sender jeg en faktura for uretmæssig brug på 10.000,- + moms for første kopieret tekst, og 5.000,- + moms for evt. efterfølgende tekster. Kopierer du foto eller video, vil du modtage en faktura for uretmæssigt brug på 6.500,- + moms pr. billede el video.

Og nej, jeg spørger ikke pænt om du vil fjerne det inden.
(det er billigere for dig at hyre en tekstforfatter eller en fotograf)

Betalingen giver dig ikke ret til at bruge indholdet. Det er en bøde.

Du vil derfor modtage et krav om at materialet bliver fjernet og/eller destrueret omgående.

Manglende betaling vil blive sendt videre til inddrivelse hos retslig inkasso, og manglende fjernelse af indhold fra tryksager, hjemmeside, webshop, nyhedsbrev, eller lignende, vil medføre retslig efterspil med udtagelse af stævning i sagen ved de danske domstole.

Opsummering:
Det er forbudt at kopiere noget som helst fra TrineToemmeraas.dk.
crossmenuarrow-right