E-mailmarkedsføring

Jeg kan hjælpe dig med teknikken bagved din e-mailmarkedsføring

At markedsføre sig med e-mails varierer i pris.

Det kommer an på, hvor mange subscribers du har. Men ligemeget hvad, så er det utrolig billigt, i forhold til udbyttet.

Ingen andre markedsføringskanaler kan slå e-mailmarkedsføring på ROI (Return on investment).

Online eller offline.

Derfor giver det lige så meget mening for den lille soloselvstændige med et beskedent markedsføringsbudget, som det gør for store virksomheder med mange tusinde subscribers og et kæmpe markedsføringsbudget.

Ja, også jer der har B2B-forretning.

B2B eller B2C?

– Det hele er P2P (people to people)

E-mailmarkedsføring er på ingen måde raketvidenskab, og du kan endda (ultra nemt) lære, at sætte din e-mailmarkedsføring op.

Jeg har lavet kurser til dig der ikke ved hvordan du kommer i gang med e-mailmarkedsføring, og til dig der er i gang, men ønsker at udnytte potentialet med e-mailmarkedsføring, meget mere end du gør i forvejen.

Ligemeget hvad: Ingen grund til panik.

Jeg guider dig igennem, trin for trin, med korte og konkrete videoer.

Jeg viser dig hvad du skal gøre, hvordan og ikke mindst hvorfor.

På dansk.

Vi har alle sammen startet det samme sted; med 0 (nul) subscribers på vores liste, og det er sådan set ligemeget om du ingen subscribers har, eller om du allerede har nogen på din liste.

Du får hjælp med teknikken bagved din e-mailmarkedsføring her.

Ønsker du at komme i gang med det samme, kan du gribe onlinekurserne her, ønsker du at jeg sætter det op for dig, så kan du finde forskellige pakker og klippekort her og på bloggen finder du forskellige indlæg som ligger tilgængelig, uden at du skal lægge en krone.

Se her, hvordan du kan lære at sætte det op selv eller gå direkte til bestilling her

Sådan bliver du dine kunders førstevalg

Sådan bliver du dine kunders førstevalgUden et kæmpe markedsføringsbudgetOg det behøver ikke være sværtDet lyder måske omstændig. Men det behøver det ikke være. Med e-mailmarkedsføring, har du mulighed for at personalisere det indhold du sender ud til dine modtagere. De lærer dig at kende, men du lærer også dem at

Top 10 bedste platforme til e-mailmarkedsføring til 2020

Top 10 bedste platforme til e-mailmarkedsføring i 2020Igen, igen, er Mailchimp ratet på top 10 af de beste e-mailmarkedsføringsplatforme. Denne gang af Martech Advisor (MTA).De har lagt vægt på 8 vigtige funktioner, en e-mailmarketing-platform skal have: Brugergrænseflade Segmentering E-mail automatisering Merge tags Færdige skabeloner og ikke-teknisk editor A/B-test Rapporter og
Scroll til toppen