TrineToemmeraas.dk logo
Trine Tømmerås - din teknikekspert
Kurser og workshops i

Mailchimp

Du vil gerne markedsføre dig med e-mails, men der er for mange tekniske ting, der giver dig hovedbrud – eller måske bare gør dig træt (fordi, det ikke er det, du brænder for).

Lad være med at få knopper af det.

Jeg viser dig hvordan.
Der er Forskellige muligheder

Onlinekurser og live workshops

Har du for travlt til at tage på kursus, eller vil du i gang med det samme (helst i går), så skal du helt klart vælge et onlinekursus. Lige så snart du har investeret i kurset, får du adgang til dit helt eget online-bibliotek, hvor du kan se det/de kurser du har investeret i.

Du kan se dem lige når du vil, og igen og igen, hvis du har brug for det.

Vil du gerne med på en live workshop, hvor du bliver undervist i Mailchimp, kan komme i gang med det du lærer med det samme, og samtidig kan stille alle de spørgsmål du måtte have, så skal du vælge at deltage på en workshop.
Mailchimp Basic

Mailchimp Basic

– begynderkurset
Ved at sætte det rigtig op fra start, sparer du (meget) tid, bøvl, frustrationer og fejl, der kan opstå, hvis du ikke gør det.
Klik her
Mailchimp Plus

Mailchimp Plus

– det videregående kursus
Til dig, der gerne vil have det maksimale ud af din e-mailmarkedsføring, uden at bruge uanede mængder af tid og penge.
Klik her
Mailchimp Add On

Mailchimp Add On

– det andet videregående kursus
Lær hvordan du bruger nogle af Mailchimps nye (og super smarte) funktioner, sammen med nogle ældre, men stadigvæk super vigtige funktioner.
Klik her
Mailchimp Basic og Plus

Sampak 1

Invester i 2 kurser – og spar penge.
Når du investerer i denne pakke, får du adgang til Mailchimp Basic OG Mailchimp Plus, så du både kan komme rigtig godt i gang med det basale i Mailchimp og når du har styr på det, kan du komme rigtig godt videre.
Klik her
Mailchimp Plus og Add On

Sampak 2

Invester i 2 kurser – og spar penge.
Når du investerer i denne pakke, får du adgang til Mailchimp Plus OG Mailchimp Add On, så du både kan komme rigtig godt videre med Mailchimp, og få maksimalt udbytte af de funktioner Mailchimp indeholder.
Klik her
Workshop i Mailchimp

Workshop i Mailchimp

En videregående workshop, der sparer dig for tid, bøvl, frustrationer og fejl, der kan opstå. Du lærer bl.a. at segmentere, automatisere, hvordan du opretter en template, hvordan du ændrer vigtige indstillinger på din konto, og meget mere.
Klik her
magnifiercrossmenuarrow-right