Jeg er Officielt Certificeret Mailchimp Partner

Og hvad det betyder for dig

Kort fortalt:
Med eksklusive fordele og indsigt er jeg som partner udstyret til, bedre at hjælpe dig med at skabe vækst i din forretning.
Trine Tømmerås Certificeret Mailchimp Partner
Officielt Certificeret i e-mailmarkedsføring
Officielt certificeret i automatisering af e-mailmarkedsføring

Mailchimp partnerprogram

Mailchimp-partnerprogrammet er et community af bureauer, designere og freelancere af høj kvalitet, som samarbejder med Mailchimp om at støtte vores fælles kunder.
En af dem er dig.

Planlæg i forvejen

Jeg får indblik i Mailchimp produkter og eksklusive snig-kig på roadmaps, friske tip og værktøjer og webinarer før alle andre.
Og jeg har også mulighed for at deltage i beta-tests for nye funktioner og opdateringer.
Det gør det muligt at planlægge i forvejen, med tiltag, der er forbeholdt Mailchimp partnere.

24/7 prioriteret support

Et specialiseret supportteam er trænet og klar til at besvare spørgsmål eller hjælpe med at fejlfinde 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hvis vi nu løber ind i problemer vi ikke selv kan løse.

Partnerressourcer

Som min kunde, stoler du (forhåbentlig) på mig til at hjælpe dig med at vækste din forretning, og Mailchimp hjælper mig. De taler med agenturer og freelancere fra hele verden for at lære, hvordan de fungerer, mens de deler de tip og best practice med mig som partner, sådan at jeg altid kan få mest mulig ud af Mailchimp, sammen med dig.

Vælg hvordan jeg skal hjælpe dig med Mailchimp her:

Har du for travlt til at tage på kursus, eller vil du i gang med det samme (helst i går), så er onlinekurser lige noget for dig.
Her kan du være i gang med at lære på få minutter.

Ikke alt behøver at koste penge.
Her kan du dykke ned i information, inspiration, data og meget mere, som du (forhåbentlig) kan bruge til, at gøre din e-mailmarkedsføring endnu bedre end den er i forvejen.

Har du for travlt til selv, at sætte teknikken op, så kan du heldig vis få hjælp. Her finder du færdige pakker med helt specifikt indhold og klippekort til opgaver der kommer løbende, når jeg skal hjælpe dig.

Scroll til toppen