Mailchimp free templates

Ønsker du at benytte dig af Mailchimps gratis skabeloner, så er der mange at vælge imellem

Der ligger mere end 100 skabeloner klar

Du kan lynhurtigt komme i gang med en af Mailchimps færdige templates, der passer til den e-mail du skal sende ud til dine læsere.

Den kan du tilpasse font, farver og logo, så dine kunder kan genkende at de her e-mails kommer fra dit firma.
Mailchimp template

Du kan også designe din egen template

Ved hjælp af de tomme skabeloner, hjælper Mailchimp dig i gang med, at designe din helt egen template fra bunden.

Det er ikke svært, og det at have en egen template, som du kan bruge hver gang du skal sende e-mails. Du får det samme udtryk hver gang og du sparer rigtig meget tid.

Mailchimp har en super nem 'drag and drop'-editor, der gør, at du kan trække og slippe de elementer som du skal bruge i din skabelon.
Er du en haj til at kode?
Du kan også kode din egen template, hvis du har færdighederne til sådan noget. Mailchimp påstår at det er nemmere end vi tror (I wish) og de har en guide, der hjælper dig med at gennemgå nogle grundlæggende kodnings- og designprincipper.
Vil du gerne gøre din e-mailmarkedsføring nemmere ved at have styr på det helt basale på din Mailchimp-konto, så er der hjælp at hente.
Se med her:
Pil ned

Kom rigtig godt i gang med e-mailmarkedsføring

Ønsker du at komme rigtig godt i gang med e-mailmarkedsføring, og aner ikke hvor du skal starte, så kan jeg pege dig i rigtig retning.

På mit Begynderkursus i Mailchimp (Mailchimp det er den software du bruger til at sende dine nyhedsbreve), tager jeg dig igennem, trin for trin, fra du opretter din Mailchimp-konto, til du kan sende dit aller første nyhedsbrev.
Hjælp mig godt i gang

magnifiercrossmenu