Mailchimp-kursus

Tag et kursus i Mailchimp her

Uden hverken at være tekniknørd, eller have et stort markedsføringsbudget.
På de her kurser, tager jeg dig igennem, trin for trin, hvor jeg forklarer dig hvad du skal gøre, hvorfor og hvordan.

Måden jeg underviser på, kræver ikke at du er en teknikhaj, og bruger en masse fremmedord, uden at forklare hvad de betyder.

De sparer dig for en hel masse tid, penge og frustrationer, som du sagtens kan bruge til noget andet – eller klare dig uden.

Frustrationerne, altså.
Pil ned

Begynderkurset

På det her kursus guider jeg dig igennem alt fra oprettelsen af din Mailchimp-konto, til du kan sende dit første nyhedsbrev.
På kurset, får du adgang til korte konkrete videoer som du kan se så mange gange du har lyst til og når det passer dig.
– De er dine, til evig eje.
Mailchimp Basic
tag mig til Mailchimp basic
Er du allerede lidt i gang med Mailchimp, kan kurset stadigvæk være noget for dig.

Jeg gennemgår nemlig rigtig mange funktioner som er ret basale, men som du alligevel kan komme til at spare rigtig meget tid på, at benytte dig af.

Og du finder også info som kan gøre, at du undgår at din Mailchimp-konto bliver hacket, at dine nyhedsbreve lander i modtagernes spam-mapper, hvordan du samler leads (uden at det koster det hvide ud af øjnene) og konkrete tips til, hvordan du kommer i gang (eller videre?) med at skrive nyhedsbreve.
Lad mig høre mere om det der kursus

Har du styr på det basale i Mailchimp, er der selvfølgelig også noget til dig

Pil ned

Kom helt fantastisk videre med Mailchimp

Hvis du har styr på alt det basale i Mailchimp, så er Mailchimp Plus være det rigtige kursus for dig. Det er her du lærer at udnytte rigtig mange effektive funktioner i Mailchimp. Én af funktionerne lærer dig hvordan du kan få 70% åbningsrate på din næste e-mail, en anden funktion gør, at du kan sælge når du sover (jeg lyver ikke), en tredje viser jeg dig, hvordan du undgår at betale for meget for dit Mailchimp- abonnement, og øger din åbningsrate. Uden at ændre ét ord i dit nyhedsbrev.
Mailchimp Plus
Hvis du har styr på alt det basale i Mailchimp, så er Mailchimp Plus være det rigtige kursus for dig. Det er her du lærer at udnytte rigtig mange effektive funktioner i Mailchimp.
Mailchimp Basic
Én af funktionerne lærer dig hvordan du kan få 70% åbningsrate på din næste e-mail, en anden funktion gør, at du kan sælge når du sover (jeg lyver ikke), en tredje viser jeg dig, hvordan du undgår at betale for meget for dit Mailchimp- abonnement, og øger din åbningsrate. Uden at ændre ét ord i dit nyhedsbrev.

Og backup.

Du skal altid have en fresh backup af både din Mailchimp-konto (ja, hele kontoen) og dit audience.

Det er noget af det mest værdifulde du har, i din markedsføring.
Lad mig komme videre

1 dags workshop i Mailchimp

Workshop i Mailchimp
Workshoppen er en hel dag, hvor du lærer at udnytte nogen af e-mailmarkedsføringens vigtigste funktioner. På den måde, kan du få større succes med din e-mailmarkedsføring, spare tid OG penge.
Workshop i Mailchimp
Jeg gennemgår hver funktion, hvor der er plads til spørgsmål og sparring, og senere får du mulighed for, at arbejde med de funktioner du har mest brug for, at få styr på og få hjælp til.

På de her workshops har jeg haft både nybegyndere og viderekommende, så der er plads til forskellige niveauer, uden at det går ud over læringen.
Jeg vil på workshop

magnifiercrossmenu