TrineToemmeraas.dk logo

Mailchimp

Mailchimp nr. 1 over virksomheder der arbejder med automatiseringssoftware

Ønsker du at automatisere din e-mailmarkedsføring (og andet), så læs med her.

Capterra har nemlig samlet den her oversigt, baseret på bekræftede ratings, fra brugere som dig og mig.

Her kan du sammenligne de forskellige funktioner, sådan at du finder den e-mailmarkedsførings software der skal automatisere din e-mailmarkedsføring.

Marketingautomationssoftware gør det muligt for dig, at automatisere markedsføringsprocesser og multifunktionelle kampagner på tværs af flere kanaler, hvilket kan gøre din hverdag nemmere og gør din markedsføring (endnu) mere effektiv.
Marketing automation software
Oversigten giver dig mulighed for, at udforske de mest populære softwares der kan automatisere dele af din markedsføring, baseret på validerede vurderinger fra reelle brugere.

Her kan du lynhurtigt sammenligne de forskellige funktioner, så du hurtigt kan indsnævre det brede felt af software, der er tilgængelig på markedet, så du nemmere kan vælge den software der passer bedst til dig og dit firma. 

Den her type software kan automatisere forskellige handlinger, som fx. at sende mails til dine kontakter, eller poste planlagte opslag på dine sociale medier, på forskellige kanaler. På den måde, kan du køre multifunktionelle kampagner på tværs af flere kanaler, selvom du holder fri eller er i gang med noget helt andet. Og det er jo meget praktisk, så du kan nå de potentielle kunder på de kanaler som de foretrækker.

Denne top 20-rapport omfatter selvstændige softwareprodukter. For at blive vist på denne liste skal softwaren tilbyde grundlæggende marketingautomatiseringsfunktionalitet og have mindst 10 unikke brugeranmeldelser mellem august 2018 og august 2019.

Automatiser flere dele af din marketing

Mailchimp giver dig også mulighed for, at automatisere mere end din e-mailmarkedsføring.
Du kan nu også planlægge og poste på Facebook, Twitter og Instagram fra Mailchimp. Du kan oprette annoncer på Google, Facebook og Instagram, du kan oprette ydelser vha. Mailchimp Appointments, og meget mere
Trine Tømmerås - Din teknikekspert

Trine her

Ved at klikke på nedenstående knap, kan du få min hjælp til Mailchimp, Simplero, WordPress, hosting eller anden teknik.
Du kan også finde mine onlinekurser og workshops oppe i menuen under 'Kurser'.
crossmenuarrow-right